O nama

First Class Transfer - Beograd, prevoz luksuznim automobilima

Prevoz luksuznim automobilima

Putnička i kombi vozila za prevoz po Srbiji i inostranstvu.

Firma sa tradicijom dugom 18 godina u pružanju profesionalne usluge prevoza putnika. Tu smo da Vam omogućimo siguran i bezbedan transfer luksuznim vozilima kako od/do aerodroma Nikola Tesla tako i do bilo koje destinacije na koju treba da stignete. Sva vozila u našem voznom parku su novije generacije i uvek 100% ispravna i spremna za polazak na daleki put kada Vi pozovete. Svi naši vozači govore engleski jezik i imaju dugogodišnje vozačko iskustvo i veliki broj pređenih kilometara.

U svim našim vozilima imate Wi-Fi konekciju, punjače za sve tipove telefona, rashlađenu vodu, kao i posluženje u vidu keksa, slatkiša i drugih slatkih sitnica koje su namenjene Vama posle napornog lete ili tokom dugačkih putovanja.

Naše iskustvo i profesionalizam su najbolja preporuka da se odlučite za sigurnog i proverenog prevoznika. Naše usluge aerodromskih transfera i dužih putovanja su Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, svih 365 dana u godini, bez uvećane cene ukoliko su transferi vikendom, praznicima ili u noćnim satima. Naš cilj je ispuniti Vaša očekivanja i ostvariti što bolju saradnju na obostrano zadovoljstvo.